Фенове на Левски: Тити, парите на олигарсите са по-важни от морала и честността

Привържениците от Кюстендил нападнаха и журналиста Валентин Грънчаров

Топ
16:26 - 07 Септември 2022
14554
Фенове на Левски: Тити, парите на олигарсите са по-важни от морала и честността

Собственикът на Левски - Наско Сираков да наруши мълчанието си и да сложи край на опитите да се разедини за пореден път "Синя България". За това призоваха от "Торсида Кюстендил". Феновете в Града на черешите, смятат, че "сините" могат да се превърнат в жертва на спартаклийски заговор.

"С тревога, учудване и огорчение установяваме, че от известно време насам започва да избухва конфронтация и съпротива срещу този, който върна усмивките по лицата ни, който вдъхна нова надежда на Синьо България.

От грубото саботиране на идеята за сдружението "Левски на Левскарите", приета от Мъри Стоилов и Иво Иваков като изключително важна кауза, до провокативните и недобронамерени изяви в социалните мрежи и медиите.

Действия, предприети от хора, чиито спартаклийска същност и светоусещане не могат да бъдат прикрити. Очевидно апелът на Мъри за изваждане на показ на "кирливите ризи" не се харесва и среща сериозен отпор.

Ето защо ние от "Торсида Кюстендил" искаме да заявим своята безусловна и пълна подкрепа към Станимир Стоилов, като изцяло заставаме зад изразяваната от него позиция относно необходимостта от пълна прозрачност и откритост - за миналото, настоящето и бъдещето на "Левски".

Призоваваме ръководството на клуба и в частност неговия председател на НС и мажоритарен собственик Наско Сираков ясно и категорично да демонстрира и покаже своето отношение към злонамерените лица, групи, групички и странички, които ежедневно пропагандират разединение сред "синята" общност и сеят омраза един към друг между привържениците на "отбора на народа", които директно или индиректно застават срещу човека, изправил с неистови усилия "Левски" на крака.

И накрая. Тити, всички знаем че за теб златният дъжд от пари на нечии олигарси е по-важен от морала и честността.

На всички ни е ясно и помним как целуваше петолъчките, как през далечната 2004г. беше фен на Локомотив, как подкрепяше Цветан Василев и жълтите от Пловдив, как ни убеждаваше колко велики са поставените с цел облага от клуба собственици на Левски и много други твои лицемерни изпълнения!

Затова най-добре е да ни освободиш от присъствието си и да се правиш на клоун някъде другаде!

Същото важи и за "журналиста" Грънчаров, който през годините черпи единствено и само облаги и дивиденти на гърба на Левски. Винаги на първо място за него са благодетелите и бащиците, които ни оставиха това бреме на което сега берем плодовете.

Ясно е за всички, че вие не искате независимият път, по който Левски е тръгнал. Не искате това да се случи, затова се опитвате всячески да сложите прът в колелото, но знайте, че тръгвайки срещу Мъри вие тръгвате срещу сините привърженици, а срещу тях не може да победите!", написаха феновете.