Фенове на Локо Пд: Няма да лижем задници, за да сме по-добре!

Част от агитката на Смърфовете се разграничи от политическата агитация на шефовете на клуба

Спорт
11:50 - 30 Март 2021
3832
Фенове на Локо Пд: Няма да лижем задници, за да сме по-добре!

Феновете на Локомотив Пловдив останаха много разочаровани от политическата агитация на ръководството на клуба. Собственикът Христо Крушарски, легендата Христо Бонев - Зума, Георги Иванов - Гонзо и Атанас Узунов, сложиха тениски с лика на Бойко Борисов. 

Всички те се снимаха със Спас Гърневски пред шарта на ГЕРБ, давайки подкрепа към управляващата партия. 

Част от феновете на клуба реагираха мигновено и заявиха ясно, че се разграничават от това. 

"Привържениците от East Club Plovdiv изцяло сме против това политическо петно да бъде лепнато на цялата черно-бяла общност!

Локомотивците винаги сме се разграничавали от политиката, така ще бъде и за напред! Били сме на първа линия при всички несправедливости в България.

Помогнали сме за свалянето на най-тежката диктатура продължила над 40 години. Може точно това да е причината и за думите, действията и постоянните атаки от страна на медиите!

Това, че едни хора имат пристрастия или симпатии към дадена партия,  не означава, че общостта ни е зад тях... Ние не сме и никога няма да се наредим да лижем задници, за да бъдем по-добре!

Локомотивецът е горд и със свободен дух, това са идеалите, които сме предавали през поколенията. Точно тези морални устои ни правят различни и винаги са ни възпитавали да се разграничаваме от политическите манипулации!

Локомотив Пловдив не се продава и не се подаравя! Неподвластни никому, никога!", написаха феновете.