Фенове разплакаха Ивана

През ключалката
12:40 - 17 Септември 2019
14683
Фенове разплакаха Ивана

Фенове развълнуваха Ивана по случай 20 години на сцената. Тази година звездата  отпразнува 50-годишен юбилей и отбелязва 20 години на професионалната сцена с музикална компания “Пайнер“.

Певицата посвети цялата година на тези две важни събития. През януари навръх рождения си ден тя представи албума “Същата и не съвсем“ и с клубен концерт в Пловдив празнува “20 години на сцената“.

Датата, на която Певицата на народа и “Пайнер“ стартираха успешното си сътрудничество е 14 септември. На този ден многобройните почитатели на изпълнителката не пропуснаха да я зарадват и да отправят най-милото пожелание, което трогна до сълзи изпълнителката.

Ето какво пишат те:

“Щастливи сме! А поводът е несравним и емоционален! В далечната 1999 година, на тази дата, ти изстреля 100 патрона към нас, а куршумите до ден днешен са пълни с #МУЗИКА и #ЛЮБОВ… и ни държат живи…

Още в самото начало ни научи, че от извора се пие на колене и на колене се благодари. Научи ни, че живият живот се живее само веднъж, а когато едната врата се затвори, се отварят две нови. Силни сме! Заради теб! Пораснахме с твоите песни и послания, които ни научиха, че бариери няма и всеки е победител. Готови сме за още чаши живот, още емоции и музика, но точно от твоята! От твоя глас! От твоята магия! В този ден не е достатътъчно да ти кажем само едно “Обичам те”, затова през следващите години ще си пожелаем да си здрава, за да ти го повторим още безброй пъти! Да, на твоите песни изпихме най-хубавото шампанско, изляхме и най-горчивите сълзи, и след 20 години пак сме си същите, но не съвсем. Разликата е, че те обичаме още повече! Честити 20 години на музикалната сцена!“.