Феновете на ЦСКА окупират Стара Загора, левскарите с голяма инвазия във Велико Търново

Топ
14:23 - 10 Февруари 2023
2606
Феновете на ЦСКА окупират Стара Загора, левскарите с голяма инвазия във Велико Търново

Краят на дългото чакане! След най-голямата пауза в родния футбол, най-сетне феновете отново ще могат да се радват на любимите си футболни отбор, след като днес се подновява първенството ни, породено от паузата заради Световното първенство и традиционната зимна пауза.

Естествено, на фокус са двете най-големи агитки в родния футбол - на ЦСКА и на Левски. Червените гостуват на Берое в Стара Загора в неделя, а утре сините приемат Черно море на стадион "Ивайло" във Велико Търново, след като изтърпяват наказание заради тъпотии на определени елементи в агитката.

Армейските привърженици пък прекратиха бойкота си, който беше иницииран от ядрото на Сектор "Г" и те отново ще подкрепят тима на Саша Илич от трибуните с надеждата за титла.

Билетите за сектора за гости на стадион „Берое“ са продадени, като ултрасите на ЦСКА започнаха да изкупуват и за съседните сектори.

Очаква се близо 2500 фенове на ЦСКА да осъществят сериозна инвазия под Аязмото.

Същото е положението и сред привържениците на Левски - огромно присъствие за първия пролетен мач на момчетата на Станимир Стоилов, които приемат Черно море. Както стана ясно, двубоят ще е на стадион "Ивайло" във Велико Търново, където сините се радват на огромна подкрепа в града.

По настояване на ултрасите, срещата беше преместена за по-ранен час - от 12:30 в съботния ден, а сините вече са изкупили голямо количество входни талони, за да се чувстват наистина домакини в този сблъсък.