Феновете на ЦСКА се включват в нова благотворителна кампания

Новини
10:29 - 08 Декември 2023
2546
Феновете на ЦСКА се включват в нова благотворителна кампания

Привържениците на ЦСКА ще събират средства за лечението на Николай Александров, на 25 години, който е с диагноза Сарком. По време на мача срещу Лудогорец в неделя, 10 декември, ще бъдат поставени урни, в които всеки, който желае ще може да дари определна сума, с която да помогне.

На младия мъж предстои лечение в болница в Турция, където само дневните разходи са в размер между 2000 и 3000 лева.

Ето какво сподели относно своето заболяването Николай Александров:

Здравейте,

Аз съм Николай Александров на 25г. с диагноза Сарком. През януари месец отидох на ядрено магнитен резонанс, на който не снимаха цялото ми тяло и въпросното образувание не беше снимано. Имах болки в седалищния нерв, бях насочен към кинезитерапевти и невролози и бях лекуван грешно около 5 месеца.

Тъй като състоянието ми се влошаваше все повече, реших да прибегна към друга болница в България, която е с Американско потекло, в която също ми бяха сложили грешна диагноза. След това родителите ми взеха решение да ме подложат отново на ЯМР, тъй като болките ми денонощно не спираха и всички се чудеха какво става. Тогава разбрах и диагнозата сарком и започна същинското ми лечение.

Заминахме в Турция в болница "Anadolu", където повечето българи с моята диагноза се лекуват. Събрахме пари от роднини и приятели за лечението ми, но разходите ми на ден са около 2000-3000 лв. само за консумативи и престой в болницата, без химиотерапиите и лъчетерапиите ми, на които се подлагам всеки месец.

Не мога да кажа точната сума за възстановяването ми, тъй като болестта ми не може да се премахне с операция, а трябва да бъде подлагана на химиотерапии и лъчетерапии ежемесечно. Положението се влошава и доста ускъпява лечението ми, защото доста често ми се налага да ме хоспитализират, което всъщност прави разходите, непосилни за нас.

За съжаление всичките спестявания и заеми от роднини свършиха и се нуждая спешно от вашата помощ, за да мога да продължа да се лекувам и да получа шанс да живея.

Никога не съм си мислел, че може да ми се случи такова нещо, за съжаление разбрах , че никой не е застрахован по толкова страшен начин.

Моля всеки, който има възможност да помогне. Помогнете ми да получа шанс да живея.

Може да дарите с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut,

https://pavelandreev.bg/campaign/jivot-za-niki

Алианц Банк България" АД е официалният банков партньор на Фондация "Павел Андреев". При дарение на каса в клон на банката НЕ ДЪЛЖИТЕ транзакционна такса.

Банка: Алианц Банк България

IBAN: BG77BUIN95611000723485

BIC: BUINBGSF

Получател: Фондация Павел Андреев

Основание: Дарение за Николай Евгениев Александров