Феновете на ЦСКА: Тотален бойкот! ​​​​​

Чужденците саботират треньорите, заявиха привържениците

Спорт
21:52 - 19 Май 2022
4080
Феновете на ЦСКА: Тотален бойкот! ​​​​​

Търпението на привържениците на ЦСКА се изчерпа и от няколко от организираните фракции на „червените“ заявиха, че преустановяват ходенето на мачове на отбора.

Организираните фенове отправиха много тежки обвинения към ръководството на клуба, като разкриха и за това, че знаят, че преди време са се водили разговори за закупуването на клуба.

В декларацията феновете на тима заявиха, че не са получили никакъв отговор за своята подкрепа на финала за Купата на България, въпреки лошите резултати на отбора в последно време. Те направиха препратка към своите думи отпреди няколко седмици, с които атакуваха управлението на клуба. 

Феновете на ЦСКА написаха, че докато в отбора се налага политика с използването основно на чужденци, те няма да ходят на мачове в сектор "Г", като обвиниха някои от чуждестранните футболисти на тима, че саботират различните треньори. Наред с това, те заявиха, че в клуба няма визия за развитие и от клуба се подиграват с тях. 

От организираните фенове на тима заявиха, че имат информация, че преди известно време са водени разговори между ръководните фактори и потенциален купувач, който не е бил нито Цветомир Найденов, нито Кирил Домусчиев. 

Поради тази причина и от днес те обявиха тотален бойкот на мачовете на ЦСКА, като заявиха, че ще предприемат смятани от тях за уместни действия, докато настоящото ръководство управлява ЦСКА. Накрая те написаха, че не виждат потенциал в отбора и клуба, докато начело на клуба е настоящото ръководство, като единствено изразиха подкрепата си към Христо Стоичков.