Феновете на Левски контрираха Сираков

Срещата ще е за всеки фен и медия, категорични са те

Актуални новини
18:40 - 18 Декември 2023
5170
Феновете на Левски контрираха Сираков

Сдружението "Левски на Левскарите" отговори на Наско Сираков след приетата от него покана за среща.

Чрез официалния сайт на Левски, мажоритарният собственик прие отправената му покана. Той насрочи среща за сряда от 10:30 часа, като призова фенскките организации НКП и "Левски на Левскарите" да излъчат по трима свои представители.

Феновете обаче контрираха предложението и припомниха на Сираков, че поканата е била за отворена среща с всички желаещи привърженици, както и с представители на медиите.

Както от "Левски на Левскарите", така и от НКП обявиха, че срещата няма да започне, докато всеки фен или журналист не бъде допуснат в залата.

"Скъпи левскари,

В отговор на поканата от страна на ръководството на ПФК Левски за среща с представители на Сдружение "Левски на Левскарите", заявяваме следното:

В нашето предложение за среща ясно заявихме, че държим срещата да бъде отворена за всички левскари, както и за представители на медиите. Темата за състоянието на клуба и бъдещото му развитие е прекалено важна за половин България, така че е редно да има възможност най-голям брой хора да чуят от първа ръка позициите на ръководството и да зададат свободно своите въпроси, а медиите - да отразят срещата на живо.

Ето защо, каним всички желаещи привърженици на клуба и журналисти да заповядат на "Герена" в предложения от мажоритарния собственик ден и час - сряда, 20ти декември, 10:30 часа.

Заявяваме, че срещата няма да започне докато всички присъстващи фенове и медии не бъдат допуснати до нея.

УС на Сдружение "Левски на Левскарите".