Феновете на Slayer гледат ексклузивно "The Repentless Killogy"

Музикалният филм влиза в кината на 7 ноември

Новини
16:40 - 06 Ноември 2019
3653
Феновете на Slayer гледат ексклузивно "The Repentless Killogy"

Феновете на Slayer у нас ще имат възможността да станат част от голямата премиера на музикалния филм за групата - "The Repentless Killogy". Музикалният концертен филм може да бъде гледан в кината "Арена" в цялата страна утре, 7 ноември, от 20 часа.

Материалът е записан през август 2017 г. в Ингълуд, Калифорния, като събитието е част от прощалното турне на легендарната траш метъл банда. На покъсен етап заглавието ще се предлага на аудио CD, както и DVD/блурей. Режисьори са Уейн Ишъм и Биджей Макдоналд.

Почти четири десетилетия Slayer доминира като най-добрата траш-метъл банда в света, с която всички други се сравняват и към чиито успехи се стремят.

След като оставят своя отпечатък в историята на музиката, Slayer и членовете на групата - Том Арая, Кери Кинг, Гари Холт и Пол Бостаф, заедно със своите мениджъри, издатели и партньори, се подготвят за завладеят и големия екран със "Slayer: "The Repentless Killogy", който прави световен дебют тази вечер. Церемонията ще бъде в датската столица Копенхаген.

Филмът ще бъде излъчен еднократно днес, 6 ноември, в 1 500 киносалона в цял свят.