Феновете на Спартак Варна: Някои създават напрежение и лъжи

Спорт
13:05 - 12 Януари 2024
1560
Феновете на Спартак Варна: Някои създават напрежение и лъжи

Феновете на Спартак (Варна) излязоха с позиция относно появилата се информация за крайни действия спрямо новия наставник на втория отбор и шеф на школата Кириякос Георгиу.

От “Трибуна Соколъ” заявиха, че макар да не подкрепят назначението на специалиста, тиражираните в медиите слухове за готвени грозни действия спрямо наставника са излишно създаване на напрежение. Феновете са провели среща с ръководството на клуба в лицето на собственика Павлин Николов и разговорът е бил конструктивен и полезен.

Ето какво написаха от "Трибуна Соколъ":

На 10.01.24 се проведе среща между редови фенове на Спартак Варна, представители на Сдружение Трибуна Соколъ и ръководството на ФК Спартак Варна. Срещата бе предизвикана от информация за назначаването на Кириакус Георгиу за шеф на школата и втория отбор на Спартак Варна. От името на Сдружение Трибуна Соколъ бяха подготвени 10 въпроса към основния спонсор на клуба Павлин Николов, свързани с управлението на клуба.
Разговорът бе изключително конструктивен и полезен, протекъл по дипломатичен начин. Ние сме категорични в позицията си срещу Кириакус, но искаме да обърнем внимание на спекулациите от медиите, които създават излишно напрежение! Моля, подходете като истински журналисти - не разпространявайте слухове и неистини, търсете истински източници на информация.

Ще запознаем феновете по-подробно с разговора в следващите дни след допълнително съгласуване с г-н Павлин Николов.

Винаги верни!".