Фернандеш остава, Каземиро си тръгва от "Олд Трафорд"

Спорт
22:11 - 14 Май 2024
4135
Фернандеш остава, Каземиро си тръгва от "Олд Трафорд"

Капитанът на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш е решил да остане в клуба и през следващия сезон след дългоочакваната срещу между него, агентите му, ръководството на клуба и новия акционер сър Джим Ратклиф.

Срещата продължи няколко часа, като се твърди, че Бруно Фернандеш е провел разговор с ръководството, като разговорът е бил воден лично от сър Джим Ратклиф и представители на INEOS.

Капитанът се очаква да остане на „Олд Трафорд“ и отвъд следващия сезон, тъй като новото ръководство на клуба е взело решение, отборът да бъде граден именно около Бруно Фернандеш, който да продължи да бъде най-ключовия фактор в тима.

Манчестър Юнайтед със сигурност ще продаде бразилския халф Каземиро след края на сезона, като интерес към него има от страна на клубове от Саудитска Арабия, съобщи трансферният експерт Фабрицио Романо.

32-годишният халф е далеч от най-добрата си форма през настоящия сезон, като това е една от най-основните причини той да бъде продаден още през това лято, въпреки че има договор с клуба до юни 2026 година.

През настоящия сезон Каземиро изигра 30 мача във всички турнири за Манчестър Юнайтед, в които вкара пет гола и направи 3 асистенции. Бразилецът премина на „Олд Трафорд“ през 2022 година с трансфер на стойност 70 милиона евро, като до този момент има 81 двубоя за тима.