Фичо Филипов: Ще има и по-голям магазин на новия стадион на ЦСКА

Спорт
15:39 - 17 Октомври 2022
1795
Фичо Филипов: Ще има и по-голям магазин на новия стадион на ЦСКА

Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов говори след откриването на официалния магазин на "червените" на стадион "Българска армия".

Ето какво каза той пред медиите:

"След доста трудности и перипетии имаме възможност да отворим временен магазин. Очаква се изграждането на нов стадион, в който ще има магазин, музей, но на феновете на ЦСКА е нужно да имат възможност във всеки един момент да си закупуват артикули във физически магазин. За стадиона всичко върви по план.

Последните два мача отборът показа различно лице, агресия, непримиримост, характер, желание за победа. Това е важно за ЦСКА. Играем добър футбол. В клубния сайт ще излезе информация за Бамба и други футболисти. Тази сутрин всички тренираха нормално", добави изпълнителният директор.

С отварянето на магазина имахме доста трудности. Различни разрешителни не ни позволиха да го открием по-рано. Готов е от една година. Единствената цел на магазина е да улеснява феновете. Работното време ще излезе в сайта. В деня на мачовете ще бъде удължено. Няма никакъв конфликт с магазина на феновете.