Фики е единственият на Есил Дюран

Нещо за четене
12:49 - 07 Декември 2021
3544
Фики е единственият на Есил Дюран

Есил Дюран и Фики Стораро разказаха за новите си начинания като актьори и за важните събития през годината, случили се за първи път в живота им. Наскоро двамата изненадаха с дуетен сингъл, а Есил обърна внимание на факта, че това е първият й дует в дългогодишната музикална кариера. Тя призна, че ако Фики не се е съгласил да го направят заедно, не би издала тази песен.

„Най-вероятно нямаше да издам тази песен, ако Фики не се беше включил. Той е едно добро момче и мисля, че добрите момчета са на мода отново. Момичетата се усетиха, че те си струват“ –  сподели певицата в „Шоуто на Николаос Цитиридис“.

Фики не скри,  че за него е голяма чест да направи дует с голяма и талантлива певица и е особено горд за това, че е пожелала него за първия дует в кариерата си.

„Толкова бързо и леко минаха снимките с Есил Дюран, че просто всички трябва да се учим от нея като професионалист“ – подчерта той.

Двамата са категорични, че не слагат в рамки музиката и не се ограничават жанрово. На мнение са, че когато музиката е добра и се прави както трябва от подготвени и образовани музиканти, нещата се случват.

През 2021-а Фики и Есил Дюран стъпиха и на театралната сцена. Попфолк певецът участва в постановката „Направихте ме на луд“, където играе себе си. Партнира си е с големи артисти като Мария Сапунджиева, Кирил Ефремов, Руслан Мъйнов, Ненчо Илчев и други.

„За мен беше голяма чест да бъда на една сцената с тези велики български артисти и благодаря на продуцента Кирил Кирилов, който ме покани в тези страхотни концерт-спектакли“ – споделя  той. На 18 декември ще вземе участие в още една театрална постановка в Зала 1 на НДК в ексклузивна актьорска вечер.

Певицата също разказва за своята страхотна година, свързана с театъра: „Аз имах цял сезон и половина на сцената на сатирично кабаре благодарение на Калин Сърменов, който ме покани. Това беше страхотно преживяване, нещо различно, много ме провокираше през цялото време да отделя една друга част от себе си и да се разхвърлям на сцената на Сатиричния театър. Това много ме вдъхнови за моите си неща. Толкова различно се чувствах сред този звезден актьорски състав. Присъствието ми там ме окриляваше. Имах страхотна година“.

Без съмнение най-хубавото събитие в живота на Фики е раждането на второто му дете:

„За мен това е една от най-вълшебните години, защото ми се роди дъщеричка и вече в семейството ни има дама, досега бяхме само кочове и сега нея не я виждам какво ще прави. Цялото семейство сме много щастливи, това е най-хубавото нещо, когато семейството е сплотено, има вяра и нови попълнения, нека се раждат повече български деца“.