Фики проговори за скандала с Мира

Аз съм чист пред Бог и държа да живея без интриги и лъжи, които най-много ненавиждам - призна певецът

Нещо за четене
16:54 - 23 Април 2024
3730
Фики проговори за скандала с Мира

Фики проговори за изненадващия скандал с Мира, който се превърна в медийна сензация тези дни. Драмата се заформи след като попфолк певецът промотира новия си сингъл, който се оказа причина изпълнителката да стопира своята песен със същата мелодия. Двамата работили по проектите си по едно и също време, а от музикалната им компания ги оставили сами да разрешат неловката ситуация.

През миналата седмица Мира разказа пред почитателите си в социалните мрежи своята гледна точка и даде интервю в онлайн подкаст, в който обясни, че Тони Стораро й се е обадил, за да заяви, че той не е спирал нейната песен.

По-късно и Фики реши да даде повече яснота около разразилия се скандал между него и попфолк певицата. Ето какво разказа той пред последователите си:

“Мили приятели и почитатели,
никога не съм бил замесван в скандали, защото не това е моят начин да търся популярност, както и на моето семейство, начело с баща ми, от когото винаги съм взимал пример. Но във връзка със създалата се ситуация около последната ми песен, държа да кажа, че нямам никаква намеса в отношенията на моята музикална компания и моята колежка Мира.
А относно самата песен, след всички написани глупости, искам да изясня едно. Въпросната песен #Чипи Чипи и чилийският семпъл към нея са изпети, готови и регистрирани от моя екип в Музикаутор още преди три месеца. Всеки, който се занимава с музика и музикален бизнес, може да разбере какво означава това. Уважавам Мира и нейното творчество, но всяка музика си има своето авторско право, а аз винаги съм си уреждал всички права на която и композиция да направя кавър версия. Мира можеше да намери контакт с мен и да поговорим за това, че са се дублирали нашите идеи, когато е разбрала, защото аз до вчера нямах представа. Щях да й преотстъпя песента, особено ако знаех, че с нея е искала да подаде ръка на млад талант. Но, за съжаление това не се случи. Аз съм чист пред Бог и държа да живея без интриги и лъжи, които най-много ненавиждам! Ще продължавам да пея за вас и ще бъда още по продуктивен тази година“.