Фики: Синът ми няма да досажда като певец

Нещо за четене
11:58 - 16 Юни 2022
2655
Фики: Синът ми няма да досажда като певец

Фики Стораро няма амбиция сингъл му да става певец. Младият баща заяви в телевизионен ефир, че няма да тласка наследника си към професията, с която мъжете в цялата фамилия си изкарват прехраната, за да не се превърне в досада за аудиторията.

„Синът ми, който е на 4 годинки, показва завидни певчески възможности. Майка му обаче не иска и той тръгне по този път и да ставаме досадни на аудиторията – толкова много певци в едно семейство. Баща ми Тони Стораро е най-гордият дядо на света. Винаги като види децата му се насълзяват очите от радост. Най-хубавото нещо на света е семейството“ – сподели Фики по БНТ.

Певецът обяви, че следващите му проекти са свързани с рок и поп музика и отдавна работи по тематичен албум, който ще включва именно песни в този стил.

„Не мога да кажа изцяло край на попфолка, такива са ми гените. Истината е, че подготвям поп-рок албум с изцяло авторски песни, но не зарязвам и другата музика. Ще има поп, рок, песни с етно мотиви, които ще съчетават и народна музика. Всъщност, този албум ще бъде с едни цялостни изпълнения от моя страна с различни жанрове. Нямам търпение да го представя на уважаемата публика. Надявам се да бъде оценен. Вярвам, че фенската ми маса ще го приеме супер добре. Защото всеки от нас обича и по-стойностната музика и такава трябва да се слуша повече“ – разказва певецът.