Фики закри с “Пате” концерта на Василис Карас

Василис Карас направи грандиозен концерт в зала “Конгресна" във Варна

През ключалката
13:59 - 27 Септември 2019
3433
Фики закри с “Пате” концерта на Василис Карас

Василис Карас направи грандиозен концерт в зала “Конгресна” на Двореца на културата и спорта във Варна снощи. Шоуто продължи повече от три часа. Точно в 20 часа DJ Rook започна да подгрява публиката, а след него и Xristina Ralli, Maria Moudioti и Diogenis Faganas. Час по-късно на сцената се качи и Карас, като изпълни всички любими на българската публика свои хитове: "Tilefonise Mou", "Fenomeno", "Vte Sesi" и т.н.

По средата на изявата си той не пропусна да покани Тони Стораро да изпее “Ако една звезда си”. Точно тази песен певец номер едно на Гърция поиска от Човека глас и на сватбата на дъщеря му, която се състоя съвсем скоро близо до Солун, така че определено можем да заключим, че му е любима. 

За финал на концерта самият Карас пожела Фики Стораро да изпее няколко песни с оркестъра му. Като това не беше моментна прищявка. Неговият продуцент лично пътува до България 10 дни по-рано, за да го покани да се включи. 

Фики започна изявата си в дует със своя баща. Двамата изпълниха “Кажи ми като мъж”. След това продължи с гръцката песен "Olia Sagapane" и завърши с хитовете от репертоара му “Кой”, “Пате” и “Бум”. А публиката го изпрати на крака.