Фил Невил: Бекъм - най-добрият ми приятел, ме уволни от Интер Маями

Ако гледаш назад, накрая остава болка, гняв и горчивина, споделя бившият съотборник на Дейвид в Юнайтед

Спорт
11:28 - 21 Август 2023
2452
Фил Невил: Бекъм - най-добрият ми приятел, ме уволни от Интер Маями

"Бяха невероятно честни към мен. В кариерата си съм имал два специални момента далеч от медалите, които спечелих: Когато напуснах Ман Юнайтед и когато напуснах Маями", призна Фил Невил - брат на един от капитаните на "червените дяволи" Гари, и голям приятел със съсобственика на Интер Маями - Дейвид Бекъм.

По-малкият от братя Невил беше треньор на "чаплите" в периода 18 януари 2021 - 1 юни 2023 г.

"Това беше един от тях, който по някакъв начин ме изпълни с гордост с уважението, което имаха към мен. Най-добрият ми приятел, един от приятелите ми за цял живот, ми съобщи новината, че няма да работя за Интер Маями и това беше наистина трудно.

Трудно за Дейвид, трудно за мен, но всъщност това беше наистина специален момент между двама души, които изпитват пълно уважение и любов един към друг", допълни бившият защитник на Юнайтед, който с тима спечели знаменития требъл през 1999 година.

"Не изпитвам никаква горчивина и не гледам назад. Сър Алекс Фъргюсън ме научи на това, баща ми ме научи на това - не гледай назад, защото ако гледаш назад, накрая остава болка, гняв и горчивина. Аз гледам напред. Маями даде на мен и на семейството ми две и половина от най-хубавите години в живота ми", завърши Фил Невил.