Филип Аврамов почита Тодор Колев с концерт

В края на годината музиканти и актьори ще почетат паметта на обичания артист

Личности
12:42 - 10 Ноември 2020
2923
Филип Аврамов почита Тодор Колев с концерт

В края на годината музиканти и актьори ще почетат паметта на Тодор Колев с концерт. Музикалният реверанс към обичания артист с цигулката имаше своята премиера в летните театри на страната през август, а сега за първи път ще бъде представен на 4 декември в София.

Главни герои в спектакъла "на ръба на киното" са Музиката и актьорът Филип Аврамов, който е възпитаник на Тодор Колев и отдавна се увлича от музикалната сцена.

„Искам хората да си спомнят за този човек с любов и на сцената да се случи нещо светло в тези интересни времена на изолация с корона. Тодор Колев, освен че е актьор, е и музикант на световно ниво. Да пресъздам с глас атмосферата на песни, добили шлагерен статус за хиляди българи, е едно от най-големите ми предизвикателства. Но пък нищо голямо не идва от лесни задачи.“, споделя Фицата.

Ще звучат песни като "Фалшив герой", "Как ще ги стигнем", "Черно море", "Жалба за младост", "Това е изкуство". Ще участват и музикантите от група "Акага". Аранжиментите са на пианиста Нелко Коларов.