Филип Буков се подигра на бившат а на Рълев

Победителят от „Игри на волята” поиска от Йоана да бъдат отново нещо повече от приятели, а тя категорично заяви, че „това ще се реши след финала, когато излезе победител”

Нещо за четене
11:39 - 14 Декември 2023
2664
Филип Буков се подигра на бившата на Рълев

Филип Буков взе на мушка бившето гадже на победителя от „Игри на волята” Иван Рълев. Актьорът направи за смях момичето, което на финала на риалити формата се появи в подкрепа на Рълев, но така и не успя да каже дали са заедно или не. А Филип Буков съзря меркантилност в думите й и направи забавно клипче, което стана модерно в социалните мрежи.


Победителят от „Игри на волята” поиска от Йоана да бъдат отново нещо повече от приятели, а тя категорично заяви, че „това ще се реши след финала, когато излезе победител”. Буков веднага разтълкува нейното поведение по следния начин: „Значи, ако вземе, че спечели 100 000 лв. – може да сме заедно. Ако не – аз влизам в качеството си на негов най-добър приятел”. „Ако сте жена и имате еднакви джуки, брадичка, цици, скули, ползвате едни и същи филтри и на живо не можем да ви познаем, по всяка вероятност ще попаднете под категория еднаквите“ – продължава Буков по адрес на Йоана, която има тунинговани устни.