Филип Буков след отпадането: " Денсинг старс" е период в моя живот, а професията и колегите ми са завинаги

Заобичах танците, написа в пост актьорът

Шоу
23:00 - 20 Март 2024
5759
Филип Буков след отпадането: "Денсинг старс" е период в моя живот, а професията и колегите ми са завинаги

Интересното е, че именно във вечерта на своята елиминация, той не успя да присъства на живо в студиото, тъй като имаше ангажимент в Габрово. Двамата с денс партньорката му Ралица обаче не разочароваха феновете си и предварително бяха записали танца си, който беше излъчен на живо в ефир.

Самият Буков не скри, че е много благодарен за подкрепата на всички и че шоуто го е научило да обича танците.

"Уважаеми зрители. Благодарим на всички за подкрепата! Тази вечер не бях на живо, защото имах представление в Габрово, което е програмирано още през месец септември. Аз съм поканен в предаването в качеството си на популярен актьор, там съм, защото упражнявам професията си и за мен няма нищо по-важно! Когато ми предложиха да участвам аз съм си дал датите с представления и те много добре знаят кога не мога и решението беше запис. Не мога да оставя колегите си актьори без работа, защото аз имам друг ангажимент. Зали, билети, зрители, техника, не мога да "махна с лека ръка" и да кажа отивам в реалити формат. Dancing Stars е период в моя живот, а професията и колегите ми са завинаги. Също така, чисто юридически, нямам право да поемам нови ангажименти, които се застъпват с предишно поети и разписани с договор. Благодаря на цялата продукция за отношението и възможността.

Огромно благодаря на Ралица Мерджанова за времето, старанието и въобще всичко, което направи за мен! Тя е невероятен танцьор, педагог, родител и човек! Надявам се, че професионалният ни път отново ще ни срещне, защото заобичах танците!

P. S. Много хора ми писаха, че било "нагласено" и недоумяват как е възможно. Това не мога да го коментирам, а пък и не ме интересува. Конспиративни теории и съмнения винаги ще има, но животът продължава и най-важен е пътят, а не резултатът!", написа Филип в социалните мрежи.

Междувременно олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова и партньорът й на паркета Тодор взеха четири десетки и се заковаха начело на временното класиране. Двамата танцуваха последни, но станаха първи в атрактивното телевизионно шоу като виртуозно съчетаха български народен танц с огнено пасо добле.

"Свалям ви шапка! Ивет, ти беше точна като часовников механизъм", каза Галена Великова след спектакъла.