Филип Буков сменя Джаферович в „Сървайвър”

Зрителите смятат, че това е единственият човек, който е достатъчно добре подготвен, за да може достойно да замести любимия им водещ Владо Карамазов

Нещо за четене
11:17 - 06 Март 2023
21070
Филип Буков сменя Джаферович в „Сървайвър”

Фенове на Филип Буков предлагат той да води „Сървайвър”, ако се възстанови след престоя си в болницата. Смятат, че това е единственият човек, който е достатъчно добре подготвен, за да може достойно да замести любимия им водещ Владо Карамазов. „Ако не е Карамазов, трябва да е Буков”, смятат зрителите.

Но докато в България го хвалят, актьорът, изглежда, не си изкарва никак приятно в Доминикана, защото попадна в болница. Актьорът твърди, че е добре и скоро ще се върне на острова, но не би било правилно той да се включи отново в игрите, докато другите участници са гладни и изтощени, а той нахранен, отпочинал на истинско легло и подсилен с медикаменти. Заклетите фенове на „Сървайвър” като цяло спряха да гледат новия сезон на Би Ти Ви, защото са на мнение, че епизодите са твърде дълги и скучни, игрите – като за деца, а участниците – като за клюкарските рубрики на жълтите сайтове. Само че Филип Буков прави изключение и затова няма да е чудно, ако той просто се включи като водещ, защото Ваня Джаферович отнася непрекъснато критики, пише Хотнюз.

Според масовото мнение, Буков е най-симпатичният играч от отбора на известните. Дамите пък не се притесняват да коментират, че е много хубав и с радост биха го гледали до края. Всъщност много зрители – включително мъже, споделят мнение, че младият актьор е единственият човек, заради когото си струва да се гледа риалитито в сегашния си вариант. Засега все още не е ясно дали Джафирович ще си хване самолета обратно или Буков просто ще му стане ководещ. За разлика от хърватина, Буков има отличен български след обучението си в театралната академия.