Филип Филипов: Отстранявали сме и по-сериозни отбори от Базел

Спорт
12:03 - 12 Август 2022
904
Филип Филипов: Отстранявали сме и по-сериозни отбори от Базел

Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов заяви, че отборът не е показал нещо особено срещу Сейнт Патрикс и че се е получил по-скоро нервен мач, но целта е изпълнена. Той говори направи на Летище "София" при пристигането на "червените" от Дъблин.

"Чак герои не бих казал, че са момчетата. Свършиха си работата, показвайки характер. Преодоляха пасива от първия мач и продължават напред. Ние на заминаване казахме, че отиваме да бием и да продължим. Не мисля, че сме показали кой знае каква игра. Мачът не беше на високо ниво, нервен мач, но си изпълнихме целта. Просто реалност е това.

Сега имаме мач със Септември - не по-малко важен, после ще гледаме към Базел. Много нервен мач беше снощи със Сейнт Патрикс, като и двата отбора искаха да продължат, затова така се получиха сблъсъци в края.

Със Септември няма да отлагаме двубоя. Тези решения ги взима треньорът, той е човекът, който взима решенията и преценява състоянието на играчите. До мача с ЦСКА 1948 има доста време.

Възможно е да отстраним Базел, ЦСКА е отстранявал и далеч по-големи отбори, но ще видим докъде ще ни стигнат силите", каза Филипов.