Филип Киркоров се освини до неузнаваемост

Русия
15:46 - 24 Януари 2022
7871
Филип Киркоров се освини до неузнаваемост

Руската естрадна звезда Филип Киркоров шокира феновете си със своето последно видео в социалните мрежи. На кадрите певецът е видимо напълнял и с подуто лице. Почитателите на екссъпруга на Алла Пугачова не спестиха критиките си в инстаграм към своя идол за неговото небрежно отношение към външния му вид.

„Кой е този покемон?“ - цитира думите на един от феновете сайтът Дни.ру. За да прикрие по някакъв начин закръглеността си, Киркоров използва съмнителен трик на видеото, скривайки очите си с черни очила. Но това не успя да прикрие напълнелите му бузи.

Това е поредното преобразяване на изпълнителя, който често изненадва публиката с външния си вид. Преди две години той отслабна до неузнаваемост. Тогава Филип шокира и едновременно с това обезпокои феновете си в социалните мрежи със селфи, на което се виждаше, че краката му са изтънели като клечки. Според запознати, той тогава беше свалил минимум 20 килограма. В коментарите под фотото в инстаграм почитателите на певеца изразиха безпокойство за неговото здраве. Някои дори посочиха, че рязкото отслабване може да бъде вредно за организма.

Близки до обкръжението на Филип споделиха, че той постоянно се бори с излишните килограми, но сега изглежда е изгубил битката и гони 140 кила. По-рано с външния си вид шокира бившата жена на Киркоров Пугачова. Преди месеци тя поднесе своеобразен подарък на феновете си, демонстрирайки идеална външност, на която биха завидели мнозина млади девойки.

72-годишната певица е дръпнала поне 30 години, коментират интернет ползвателите. Съпругът на Алла тв водещият Максим Галкин публикува в социалните мрежи снимка, на която Пугачова изглежда като младо момиче – видимо отслабнала, в светли елегантни панталони, тъмна блуза и къдрава коса. Последователите на шоумена в социалната мрежа не скриха в своето изумление и посипаха примата с комплименти. „Алла тук изглежда по-млада от Галкин, който е на 45 години“, гласи един от коментарите.