Финалът е ясен: Ето кой ще спечели "Игри на волята"

Снимките вече приключиха, голямата награда отива при 22-годишния шампион по калистеника Добрин Добрев

Шоу
11:46 - 03 Септември 2024
2210
Финалът е ясен: Ето кой ще спечели "Игри на волята"

Добрин Добрев е победителят в тазгодишния сезон на „Игри на волята“, разкриват хора от екипа на предаването. Снимките към риалити шоуто вече приключиха и голямата награда отива именно при 22-годишния шампион по калистеника, твърдят запознати.

Финалната битка е била изцяло мъжка, като според запознати другите две имена в челната тройка са кросфинтърът Георги Гешев и хърватинът Раду Сулеак. Добрин е печелил редица шампионати по калистеника и стрийт фитнес, а с „Игри на волята“ е на „ти“ още преди да влезе в шоуто, тъй като редовно е тренирал на подобни трасета във функционалните фитнес зали.

Миналата година, едва на 21 години, Добрин предлага брак на половинката си Йоана Велева, която също е шампион по калистеника. В „Игри на волята“ той ще се състезава в жълтото племе на „Гордите“ и ще им извоюва доста победи, разкриват от кухнята. Добрин Добрев далеч няма да е единственият шампион в новия сезон. Тази година ще видим рекорд по епични битки именно заради изключително силните играчи, а последната между финалистите ще бъде брутална.