Фолк певица не успя да погребе баба си

Изповеди
16:21 - 24 Март 2020
2836
Фолк певица не успя да погребе баба си

Фолк певицата Алексса загуби своята баба. Блондинката изплака мъката си в социалните мрежи, че заради извънредните мерки в страната не е успяла да отиде на погребението на възрастната жена.

"Почивай в мир, бабо! Днес си отиде моята скъпа баба, която се грижеше и страдаше редом с нас. Тежко е във време на вируси и разруха! Губиш любими хора, даже не можеш да ги изпратиш в последния им миг! Винаги ще си в сърцата ни", написа Алексса.

"Благодаря на всички, които днес указаха своите съболезнования! Няма да крия, че ми е много тежко. По принцип съм доста силен човек и трудно изпадам в тежки положения. Не допускам да се сломя или да изпадна в прекалена депресия. Мразя съжалението и подобни глупости! Всеки, който ме познава, знае колко ми е тежко, защото тя беше човекът, който дори да сме се карали, държеше най-много на мен и се притесняваше най-много за мен! Съжалявам, че не бях докрая с нея, съжалявам, че рядко се чувахме, но бабо, дано си на по-добро място, дано намериш покой там горе. Съжалявам и че не можах да отида на погребението, заради това положение, в което в цяла България! Не обичам да правя такива изявления. Само мога да кажа: Обичайте и отделяйте време на вашите близки, защото утре може и да няма", обърна се към своите приятели и почитатели Алексса.