Фолк певица се кълчи гола в джамия

През ключалката
17:49 - 09 Септември 2019
9485
Фолк певица се кълчи гола в джамия

Фолк певицата Ваня предизвика истински скандал с видеото към последната си песен "Дубай". Масово скочиха срещу нея, че се подиграва с мюсюлманската общност.

Повод за скандала е непристойното видео, което чалга дивата пусна преди броени дни. Там тя танцува разголена в джамия, а зад нея могат да се видят айети от свещения Коран, както и картини с имената на Аллах и Мухаммед.

"Въпросното видео е обработено с програма, но това не я оневинява и с него тя наскърби над милион свои съграждани и хиляди мюсюлмани по света", гневят се засегнати в социалните мрежи, пише flagman.bg.

"Религиозните храмове са свещено място, без значение кой, каква религия изповядва. Тези неща нямат място в джамии, църкви и синагоги. Ние, мюсюлманите в България сме изключително оскърбени от посегателство и настояваме за извинение от нейна страна, както и за сваляне на клипа от социалните мрежи. Понякога нещата, които правите за слава просто не си струват", пише крайно оскърбен потребител.

Оказа се, че Ваня е допуснала и още един голям гаф, който я издаде, че не е влизачала в часовете по география. Половинката на диджей Дамян позира пред светещите сгради в Чикаго, но ги е използвала като фон за клипа си в Дубай.

Оказа се, че заради масово нарушени закони видеото е свалено. Ваня е бясна и не може да се побере в кожата си, че е хвърлила една торба с пари на вятъра. В момента песента се върти с нещо като телевизионна версия и са запазени само малка част от оригиналните кадри, но няма и помен от джамията на заден фон.