Фолк звезда се завръща като дизайнерка

Стил
16:07 - 19 Февруари 2021
5171
Фолк звезда се завръща като дизайнерка

След творческа пауза Вероника, която бе фолк певица в близкото минало, отново се завръща на българския моден пазар, а изборът й на лице за новата колекция никак не е случаен. Тя се е спряла на своята колежка и приятелка Магда.

Именно Магда беше първата популярна личност, която се ангажира с представянето на моделите на бранда през 2015 година, позирайки за 4 различни колекции до момента. През годините в красивите модни дрехи са позирали още певиците Камелия, Яница, Таня Боева, Кали и други.

Магда е лице на модния бранд на Вероника. В новата колекция певицата представя едни от най-хитовите модели на марката, показани в съвременен почерк. Снимките предизвикаха истинска сензация в социалните мрежи, а целият екип представя Магда в невиждана до сега светлина. Различна, секси и дръзка, точно като новите модели в колекцията.


Почитателите на Вероника и Магда не крият очакванията си да видят изпълнителките и в общ музикален проект. Двете певици успяха да задържат истинското си приятелство и до днес.