Фолкаджийката Палома възмути с парвенюшка показност (Снимки)

Певицата без нито един хит демонстрира охолния си живот в Дубай като милионерска съпруга

Нещо за четене
10:29 - 19 Декември 2023
5891
Фолкаджийката Палома възмути с парвенюшка показност (Снимки)

Фолкаджийката Палома възмути мнозина с показността си. Тунингованата мадама се похвали с луксозния си начин на живот, който води в Дубай. Брюнетката публикува в социалните мрежи видео, което озаглави „Животът в Дубай” и където показва огромни букети с рози, гривни „Картие”, подаръци от „Гучи”, бавачките, които се грижат за децата, и какво ли още не, пише в. „Уикенд”.

„Светът се тресе от войни, измират деца, на кого му пука за живота ти в Дубай и вещите, които притежаваш? Колко цинично!” – нахули я последователка.

Младата майка не спира да се хвали с приказния живот, който води в емирството. Той е благодарение на мъжа й – мултимилионера Георги Конов. Той е бивш съпруг на починалата преди 3 години бивша водеща на предаването „Огледала“ Гергана Гочева, която смени фамилията си на Конова. Палома забременя около 10 месеца след кончината на младата Гери, която загуби битката с рака едва на 38 години. Красивата бивша тв звезда издъхна на 26 декември 2020 г., а  мъжът й не тъгува дълго и се ожени повторно едва година по-късно. Двамата имат 3 деца, а Палома го дари с четвърто. Всички те живеят в Дубай, където имат няколко чистачки и 4 бавачки.

Малчуганите още нямат 8 години, но вече са закичени с по няколко гривни „Картие“, а се обличат само в „Гучи“ и „Диор“, като мащехата им държи всичко това да се демонстрира.

„Георги беше близък на семейството ми и се познаваме отдавна. Така се случи, че не се бяхме виждали няколко години и когато се срещнахме през лятото случайно на морето, разбрахме с един поглед, че между нас започва нещо много силно. Всичките ми приятели и роднини много го харесват и ни подкрепят. Родена съм под щастлива звезда“ – казва в свое интервю 25-годишната певица, която бързо-бързо роди от милионера.

Близки до силиконовата брюнетка признават, че тя не се разделя с бавачката на дъщеря си Доника-Мария, а самата тя прекарва времето си в социалните мрежи, демонстрирайки лукс, както и правейки си селфита.

„Засякохме се заедно в един хотел. Това момиче не спря да се снима и да си стои на телефона. Бавачката тичаше по дъщеря й, а тя я гушкаше само за нова порция снимки и отново я връчваше на гувернантката” – коментират очевидци пред „Уикенд”.