Фолкдивата Глория "пържи" на бавен огън годеника си

Новини
15:40 - 28 Юли 2020
5138
Фолкдивата Глория пържи на бавен огън годеника си

Фолкдивата Глория отново се е върнала при годеника си Йордан Джермански и пак носи пръстена с диамант от бизнесмена. Своенравната певица бе разтурила годежа с любимия преди няколко месеца заради бурната му ревност към изявите й на сцената. Явно обаче, пловдивчанинът е получил прошка от красавицата, стана ясно от тв изява на русчуклийката.

За това, че отново е сгодена, призна самата Глория пред Би Ти Ви, в предаването „Преди обед”. „Да, имам си един красив пръстен”, показа тя бляскавото бижу на ръката си и така даде отговор за интимния си статут.

Глория обаче вметна многозначително, че все още не е дала окончателен отговор на кандидата дали ще приеме да се омъжи. Винаги сдържана за подбробностите в личния си живот, и сега певицата отказа да назове името на бъдещия си съпруг, само презд смях отцеди, че е зодия Скорпион.

През май гръмна новината, че хубавата русчуклийка е натирила богаташа, уморена от  постоянната му ревност. Джермански следял под лупа участията на изгората си и много харесвал хитовете й, но настоявал тя да слезе от сцената и да спре с изявите. Пловдивчанинът се дразнел от вниманието на мъжете и това го вбесявало.

Въпреки това, Глория днес уточни, че възлюбеният й бил неин горещ фен и обожавал всичките й хитове.

На въпроса дали е галантен и внимателен мъж обаче, певицата не си даде усилие да отвърне.

В същото време, певицата получи огромен комплимент от журналиста Сашо Диков, който я нарече жена от много висока класа. И като визия, и като поведение, като всичко тя е на ниво, нея не можеш да я свалиш, трябва да си много специален като мъж, с много специални качества, за да я впематлиш, изрази възхищението си към фолкдивата Стажанта.