Фондация "Стилиян Петров" стартика кампания за DMS дарения

Спорт
12:55 - 24 Август 2023
2606
Фондация "Стилиян Петров" стартика кампания за DMS дарения

Фондация "Стилиян Петров" вече има активен DMS (Donors Message Service) за дарение. Всеки, който има желание да подкрепи каузата на един от най-обичаните български футболисти, да застане до хората, борещи се с онкологични заболявания и да им дари надежда, може да го направи като изпрати SMS с текст DMS STAN. Цената на всяко едно съобщение е 1 лев.

"Вълнувам се, че Фондация "Стилиян Петров" предоставя още един начин за подкрепа на всички онези, които преминават през тежък период в своя живот. Вярвам, че ще успеем да им бъдем в помощ", коментира Стилиян Петров.

На 6 септември, водени от Петров, световни и европейски шампиони, носители на КЕШ и трофея от Шампионската лига, първенци на Англия, Германия, Италия, Шотландия и Франция, носители на Златната топка, Златната обувка и куп други звездни отличия ще се съберат в центъра на София, за да покажат, че по-силна от болката е само надеждата.

"Благотворителният "Мач на Надеждата" ще бъде специално събитие за всички онези, които се борят с коварната болест. Убеден съм, че ще им дадем сили, кураж, но най-вече – надежда", допълни още рекордьорът по мачове с националната фланелка на България, цитиран от организаторите.