ФОТОБОМБА: Пугачова суперсекси по къса рокля

Новини
15:20 - 16 Декември 2021
8330
ФОТОБОМБА: Пугачова суперсекси по къса рокля

Примата на руската естрада Алла Пугачова не спира да удивлява феновете си. Сега тя лъсна по секси къса кожена рокля, демонстрирайки идеална външност, на която биха завидели мнозина млади девойки. Снимката на певицата бе пусната в социалните мрежи от съпруга й комикът Максим Галкин.

Фотосът впечатли почитателите на бившата жена на Филип Киркоров, които я обсипаха с комплименти. 72-годишната певица е дръпнала поне 30 години, констатират интернет ползвателите.

„Алла тук изглежда по-млада от Галкин, който е на 45 години“, гласи друг коментар. Преди време примата на руската естрада разкри тайната на поредното си подмладяване - пред журналисти тя се изпусна, че е прибягвала до процедури за лифтинг /повдигане/ на лицето. Тя обясни, че манипулациите са извършени под местна упойка. Пугачова уточни, че си е правила лифтинг на челото и скулите. „Да, правиха ми леки манипулации, но аз по принцип имам хубава кожа, както и добри приятели пластически хирурзи“, сподели пред журналисти певицата.

В същото време Алла заяви, че все още не е прибягвала към инжекционна козметология. „Чета в социалните мрежи, че другите си правят. Сигурно и на мен вече ми е време“, с усмивка намекна изпълнителката на шлагерите „Миллион алых роз“ и „Арлекино“.