Фотобомба в Lupa.bg: Андреа без фотошоп!

Половинката на Кобрата шашка с охранения си вид на живо

През ключалката
15:39 - 08 Април 2019
29915
Фотобомба в Lupa.bg: Андреа без фотошоп!

Почитател на Андреа ни изпрати нейна необработена снимка, която не е минала пред прословутата програма за ретуширане "Фотошоп". Фенът на фолкаджийката едвам разпознал половинката на Кубрат Пулев. От кадъра се вижда подпухналият и едър вид на блондинката, както и двойната й гуша. Кадрите нямаше да са толкова шокиращи и необичайни, ако певицата не заблуждаваше за външния си вид. От години тя се прави на дама с моделски мерки, благодарение на фотообработващи програми.

Блондинката била напълно неразпознаваема в заведението заради пищния си ханш, талия и пухкави бузки. Андреа от години има проблеми с килограмите, но вместо да приеме достойно ситуацията, се вталява по най-лесния начин – с брутална обработка на снимките.

На живо Андреа е доста подпухнала

"Едва разбрах, че е тя. На живо е двойна от ефектните кадри, които си публикува в интернет. В това няма нищо лошо, и Тони Димитрова е пълничка, но хората я харесват и обичат. Но защо на снимките си Андреа се прави с миниатюрна талия?! По-добре да показва истинските си размери и тяло, а не от 73-74 килограма, колкото вероятно тежи, да заблуждава, че изглежда около 50. Комично е, а и истината лъсва - София не е Ню Йорк или Пекин, тук шанса да видиш популярна личност е голям", коментира читателя, който ни изпрати фотоса. Той помоли да не разкриваме името му.

Преди време отново се бяха появили шокиращи кадри, на които си личи едрата фигура на половинката на Кубрат Пулев, който неведнъж е споделял, че обича пищни жени.

"Тя е млада, все още е само на 31 години, не бива да се запуска така", хокат я почитателите й. Според част от слуховете, фолк дивата с рождено име Теодора има хормонални проблеми, на които се дължи наднорменото й тегло, според други обича да си похапва.

С фотошоп фолкаджийката вае тънки снага и хубави скули