Фотобомба в Lupa.bg: Емил Костадинов цъка белот на плажа

Легенди
22:40 - 10 Септември 2019
6250
Фотобомба в Lupa.bg: Емил Костадинов цъка белот на плажа

Легендарният Емил Костадинов разпуска с белот на плажа, видя фоторепортерът на Lupa.bg.

Великият цесекар, част от знаменитото „червено” трио с Любослав Пенев и Христо Стоичков, бе забелязан да вика „всичко коз” в компанията на свои приятели.

Един от най-обичаните български футболисти, автор на някои от най-важните голове за златното поколение на националния отбор по футбол през 90-те години на XX век, плющеше картите само на фрапе и минерална вода.

Само преди дни отговорникът за юношеския и младежкия национален отбор влезе в новинарския поток с изявлението, че се надява възпитаниците на Александър Димитров да прибавят нови точки към актива си след домакинството на Русия.

„Стартът на младежите беше отличен. Направихме добър мач като за първи през кампанията. Победихме на чужд терен, и то доста убедително. Това не ни се бе случвало скоро. Стартът е добър и се надявам, че срещу Русия ще затвърдим добрата игра от Естония”, каза членът на Изпълкома на БФС.

„Всички трябва да работим заедно за успеха на всеки един национален отбор. Дано имаме нови поводи за радост”, надява се легендата на ЦСКА.