Франция се издъни в трети пореден мач, Хърватия удари Дания

Спорт
23:59 - 10 Юни 2022
4540
Франция се издъни в трети пореден мач, Хърватия удари Дания

Завърши втората порция мачове от Лигата на нациите за тази вечер. В най-интересните двубои за вечертта Франция отново поднесе изненада и не успя да спечели трети пореден мач в Лигата на нациите в гостуването си на Австрия. В същото време Хърватия победи Дания като гост.

В група 1 на Лига "А" е най-интересно. Там Дания записа две победи в първите си два мача, но сега не успя със силното си представяне и срещу Хърватия у дома и падна с 0:1.

В другия мач фаворитът в групата Франция гостува на Австрия в опит да запише първа победа, след като до момента от два мача има само една спечелена точка.

Петлите се издъни ха, завършвайки 1:1 във Виена. 

В Лига "В" се изигра само една среща и тя е от група 2, където Албания посрещна Израел. Интересното е, че всички мачове в групата до момента са равенства, но израелците биха с 2:1.

В Лига "С" завърши първия двубой от днешната програма, в който Словакия постигна трудна победа над Азербайджан с 1:0.

Малко Беларус загуби домакинството си на Казахстан с 1:2 в група 3. До момента Казахстан имаше две победи и поведе в групата, а Словакия вече е с два успеха.

В Лига "D" пък са срещите бяха от група 1. Тук в ранната Латвия постигна отлична победа като гост над Молдова в двубой с шест попадения - 4:2, а малко по-късно  Андора би Лихтенщайн с 2:1.