Футболист изригна срещу сина на актьора Сашо Дойнов във „Фермата“

Костадин заплаши режисьора Станислав след битка между техните враждуващи отбори, в която тимът на спортиста преживя унизително поражение

Нещо за четене
11:10 - 15 Септември 2023
4330
Футболист изригна срещу сина на актьора Сашо Дойнов във „Фермата“

Бивш футболист на Славия и Локо изригна срещу сина на актьора Сашо Дойнов във „Фермата“. Костадин заплаши режисьора Станислав след битка между техните враждуващи отбори „Канатица“ и „Елбетица“, в която тимът на спортиста преживя унизително поражение. Заради загубата футболистът и съотборниците му ще продължат да агонизират в „ада“ при тежки битови условия, а съперниците им ще живеят на широко в „рая“, видя Lupa.bg.

 Станислав

Доволен от развоя на събитията, синът на Сашо Дойнов заподскача пред конкурентите си от „Канатица“ и ги подигра, че са паднали „на нула“. „Бе я се успокой малко, че ще ти лепна...Когато противникът е долу е много лесно да се настъпи, наплюе и унижи. Трябва да покажеш уважение към губещия. Но във всеки отбор има по един играч, който допринася най-малко за победите, а е най-шумен. Това е Станислав“, сряза го Костадин.

Освен че е син на футболиста от близкото минало Антон Велков, самият той е печелил Купата на България с екипа на Славия. Сега работи като туристически консултант и води доброволно футболен отбор към фондация за деца в риск.