Футболистът Коко триумфира на финала на „Фермата“ 9 и взе 100 бона

Участникът от „Канатица“ отнесе петима силни и амбициозни конкурентни на драматичния сблъсък

Нещо за четене
23:41 - 08 Декември 2023
12221
Футболистът Коко триумфира на финала на „Фермата“ 9 и взе 100 бона

Футболистът с голямо сърце Коко е големият победител във „Фермата“! Участникът от „Канатица“ триумфира с чека за 100 000 лева след като отнесе петима силни и амбициозни конкурентни на драматичния финал, и спечели зрителския вот.

През целия девети сезон той показа качества, които са рядкост - всеотдайност, спортсменство и заразителен оптимизъм, и така спечели одобрението на зрителите.   

Първото място и голямата награда бяха атакувани от шестима играчи от двата враждуващи отбора. Футболистът Коко единствен от „Канатица“ се състезава на финалната права. „Елбетица“ имаше много повече представители - сервитьорът Андрей, земеделецът Георги, балерината Мартина, студентката по право Линда и продавачката на цветя Емилия. 

Всички те се раздадоха докрай и за последно на Арената. Претендентите за стоте бона първо бяха вкарани във въжени клетки, от които трябваше да се освободят. След това грабнаха брадвите, за да цепят дебели ритловици. Накрая, с последни сили, трябваше да удържат въжета, на които бяха закачени тежки чували.