Гаджето на Меган Фокс лъсна гол, но къде са му...?

Нещо за четене
21:10 - 23 Май 2022
6548
Гаджето на Меган Фокс лъсна гол, но къде са му...?

Музикантът Машин Гън Кели сподели снимка, която шокира феновете му. На нея той е без дрехи, но не голотата му изуми почитателите му, а почти пълната липса на татуировки по тялото му.

„Толкова е странно да те видя без татуировките ти“, написа един от почитателите му.

„Изглеждаш екстра гол без татуировки“, написа друг.

На снимката се вижда, че Машин Гън има татуировка на бедрото, но това не е нищо, тъй като в действителност цялото му тяло е татуирано, както може да се види от снимките.

Изглежда се е наложило татуировките да бъдат скрити за снимките на филма „Good Mourning“. Заглавието на филма е игра на думи, звучи като „Добро утро“, но е написано грешно и буквално се превежда „Хубав траур“.

Във филма има много сцени, в които героите употребяват наркотици, но явно това не е само на екрана. „Направих цели пет клякания (и 2000 цигари с марихуана), за да се подготвя за ролята си в „Good Mourning“, написа Машин Гън Кели към снимката. „Сложете (емотикон с пуканки), ако сте се напушили и сте гледали филма ни.“

Машин Гън Кели е най-известен като музикант и като новата голяма любов в живота на Меган Фокс. Двамата са сгодени, но напоследък почитателите им подозират, че вече са сключили брак тайно. По време на свое изпълнение Машин Гън Кели я нарече „съпруга“ и спомена тяхното „неродено дете“.