Гаджето на Папи Ханс проговори

Имали сме тежки периоди, през които преминава всяка връзка, призна Сара

Нещо за четене
16:35 - 09 Ноември 2023
17404
Гаджето на Папи Ханс проговори

Гаджето на Папи Ханс направи откровено интервю за живота и взаимоотношенията си с певеца.

"Имали сме тежки периоди, през които преминава всяка връзка и това е най-хубавото нещо, защото когато двама партньори преминат през някакви трудности, те започват да вярват още повече в себе си и в устойчивостта на техните отношения", сподели още в началото Сара Драгулева пред Деси Стоянова и Петър Дочев от "Преди обед".

"Това е, може би, заради последния му албум "Терапия", в който имаше загатнат мотив на драма, но хората могат да го интерпретират както пожелаят. Не е имало никаква драма между нас", категорична беше Драгулева и сподели стресиращ момент от съвместния си живот.

"Бях в много дълга дупка след НАТФИЗ, но това е нещо нормално. Всички сме минавали през това. Бях на везната да се откажа ли или не, ставам ли или не. Година и половина имах много малко проекти. Тогава започнах да се вкопчвам в Константин, но това доведе до други проблеми с тежки мисли. Започнах да ходя на терапевт, което беше най-хубавото нещо, което съм правила. Когато се освободих от тези камъни, образно казано, започнаха да се случват всички хубави неща и предложения за работа".