Гаджето на шефа на "Биомет" шашна с цепка до хълбока

Топ
13:00 - 28 Август 2020
22844
Гаджето на шефа на "Биомет" шашна с цепка до хълбока

Гаджето на боса на "Биомет" Ваньо Алексиев показа безкрайните си крака. Цветелина Василева бе поканена на сватба на приятели, като за повода бе избрала модерна рокля с голямо деколте и цепка буквално до хълбока, видя Lupa.bg.

Василева притежава гардероб за милиони левове. На скъпите й одежди, обувки и чанти могат да й завидят редица фолк певици, инфуенсърки и обикновени бръмчалки. 

Ваньо Алексиев е известен с това, че бръмчи у нас с най-скъпата кола в света – „Бугати Широн” за 5 милиона лева. Транспортният бос от няколко години има сериозна връзка с блондинката, която не спира да глези. 

Двамата са известни със здравословния си начин на живот, редовен спорт и любов към кучетата. Несметно богатия българин и Цвети стават всяка сутрин в 4 часа и денят им започва със спорт. След това двамата се отдават на работните си ангажименти, като гледат да не се разделят и от многобройните им домашни любимци. 

Двамата са луди по кученцата и имат цели 6 породисти песа сред които – Амиго, Бъфи, Шушана, Чикита, Банди и Грациела, наричана още галено Грация. Има и три кучета, прибрани от улицата – Пипилота, Малечка и Топчо. Всички те се разхождат на свобода из стаите на невероятния палат на Алексиев в Рабарица. Хранят се с най-висококачествена храна, горди собственици са на най-различни аксесоари. Притежават и специален гардероб за дрехи и вещи.