Гала: Бившият ми мъж ме тормозеше

Блондинката рядко говори за проваления си брак с бизнесмена Константин Будев, но този път си развърза езика

Нещо за четене
12:03 - 30 Януари 2024
5847
Гала: Бившият ми мъж ме тормозеше

Гала открехна завесата над личния си живот пред водещия Ники Кънчев в онлайн поредицата „Важното за теб”. Блондинката рядко говори за проваления си брак с бизнесмена Константин Будев, но този път си развърза езика. „Грешките на младостта – когато вярваш, че някои неща ще се променят във времето. Предполагам така се случи и с мен. Осъзнах, че съм правила големи компромиси”, разказа блондинката.

Гала сподели още, че с бившия ѝ съпруг са минали през доста тежък период преди да се разведат официално. Дори се опитали да спасят връзката си с посещения при брачен консултант. Отношенията им обаче така и не потръгнали. „Чувствах се гледана под лупа, все беше недоволен от мен, а аз давах всичко от себе си”, допълни водещата на предаването „На кафе”. От думите ѝ излиза, че Константин е бил контролиращ и непрекъснато е изтъквал недостатъците ѝ, за да я потиска психически.

По това време звездата се отдала изцяло на ангажиментите си в телевизията, за да се откъсне от проблемите в семейството. Именно работата, която много обича, успяла да я съхрани в трудните моменти. Известната плевенчанка не пази приятни спомени от първия си брак. Казва, че най-хубавото нещо, което ѝ е се е случило в тази връзка, е дъщеря ѝ Мари.

Константин Будев и Мари

Toва обаче е само едната страната на монетата. Близки до Будев твърдят, че навремето Гала го зарязала по друга причина – защото закъсал в материален план и бил пред фалит. Тя не пожелала да го подкрепи, когато затънал финансово и го натирила. Скоро започнала и връзката си с доста по-младия от нея Стефан Николов.

След развода Константин страни от светлините на прожекторите. Той наистина преживя фалит, но успя да си стъпи на краката, Преди 2 години се ожени за една от най-известните банкерки у нас – шефката на ДСК Диана Митева. Те имат романтични отношения отдавна, но не бързаха да ги официализират. Това най-сетне се случи преди 2 лета и засега поне този брак изглежда успешен.

След като окончателно приключи отношенията си с Будев, Гала подхвана връзка със Стефан Николов. За 14 години съвместен живот те са преминали през много хубави и лоши моменти. Макар че нямат брак, казват, че се чувстват като истинско семейство. От време на време се появяват слухове, че Стефан кръшка на жена си. Разбира се, той отрича и по интервюта не спира да хвали половинката си, пише „Уикенд“.

Николов има пораснала дъщеря от първата си съпруга, но така и не поиска още едно дете. В началото водещата копнеела да забременее отново, но той не искал и да чуе. Така летата се изнизали и станало прекалено късно за подобна стъпка.

„Личният ми живот не е за пример – имам раздяла, разведена съм с дете и няма какво да се хваля с това. От друга страна, това са нормални неща, но дано не се случват на хората и да имат устойчиви бракове. Бившият ми съпруг си тръгна наранен и съжаляващ, че връзката ни приключва. Това малко се отрази на отношенията му с дъщеря ни Мари, но после нещата се нормализираха”, разказвала е още емблематичната водеща на Нова тв.

Стефан също дълго време беше скаран с майката на единствената си щерка Никол. С нея се разделиха именно заради Гала. Говори се, че всъщност настоящият партньор на плевенчанката и сега не е много верен, нищо че отрича. Клюката гласи, че използвал всяка възможност да сваля засукани мадами, предимно онлайн, и да пробва късмета си с тях.

Заради по-младия Стефан, а и заради работата си в телевизията, Гала прави всевъзможни корекции във визията си и се старае да изглежда добре. Тя редовно опъва бръчките по лицето си с ботокс и филъри. Напоследък се заговори, че си е сложила и по-големи импланти в гърдите, защото бюстът ѝ е видимо наедрял.