Гала на лукс почивка със Стефан и доведената щерка (снимки)

Нещо за четене
20:41 - 09 Август 2023
165472
Гала на лукс почивка със Стефан и доведената щерка (снимки)

Гала не си губи времето и малко след като предаването „На кафе“ излезе в отпуск, отпраши за далечна дестинация, чието местоположение не разкрива.

Тя и Стефан са в компанията на щерката на мъжа до водещата Никол, с която Гала е в прекрасни отношения, отбелязва Хотнюз. Двамата се похвалиха с няколко кадъра от райското място с бял пясък, прозрачни океански води и луксозни бунгала във водата, което навежда на мисълта, че са на Сейшелските острови или в Занзибар. Стефан използва океана пълноценно и се гмурка редовно, а после отморява с дъщеря си в частния басейн, с което разполага бунгалото им.

Плавниците, с които Стефан и Гала плуват в морето

Гала и Никол пийват алкохолни коктейли, докато си говорят по женски или предприемат дълги разходки сред светлата част на деня. На райското място се стъмва още в 19 часа, така че тримата със сигурност са близо до екватора. Миналата година Гала се лиши от дълга задгранична почивка, защото реши да се разкраси.

Гала и Стефан се похвалиха с екзотичните коктейли, които пият на плажа

Никол е единствената щерка на Стефан от брака му с Росица, с която дълго време бяха в обтегнати отношения, но днес двамата се разбират добре в името на общото им дете. То пък е неразделна част от семейството на водещата, а двете с дъщерята на Гала Мари са добри приятелки. За разлика от Мари, която е инфлуенсър и често се показва по светски събития, Никол предпочита да седи извън светлината на прожекторите.

Партньорът на Гала - Стефан Николов, с дъщеря си. Тя е от предишния му брак