Гала почти разплака панелиста Жоро Блажев: Заковавам те!

Водещата честити рождения ден на инфлуенсъра със закъснение

През ключалката
10:16 - 21 Юни 2024
4742
Гала почти разплака панелиста Жоро Блажев: Заковавам те!

Извънредна почивка имаше тези дни предаването на Гала по Нова телевизия заради старта на новото Народно събрание. Така „На кафе” нямаше издание на 20 юни, който се оказа важна дата за екипа му.

С ден закъснение в петък Гала честити рождения ден на инфлуенсъра Георги Блажев, който се утвърди и прочу като панелист в предаването ѝ. Жоро се развълнува почти до сълзи от пожеланията на шефката си и дори в един момент закри лицето си с лист от сценария на предаването. Той обаче не очакваше какво ще чуе само миг след това от най-голямата звезда на Нова тв.

„Заковавам те на панела! Ще стоиш тука, докато и аз стоя”, заяви Гала. Това си беше потвърждение, че ако има промени в екипа на предаването след задаващата се ваканция, те няма да засегнат Блажев.

Припомняме, че миналата година екипът панелисти на Гала беше напуснат от нейната любимка Ромина Тасевска. Моделът и футболна съпруга получи шанса да стане водеща на „Съдебен спор”. По принцип това беше крачка нагоре в кариерата ѝ, макар че при Гала зрителите я гледаха всяка сутрин, а сега - само веднъж в седмицата.