Гала се подготвя за внучето

Мари Константин е в деветия месец на своята бременност и е въпрос на дни да роди

Нещо за четене
15:46 - 14 Октомври 2024
8881
Гала се подготвя за внучето

Гала и дъщеря й вече са готови да посрещнат новия член на семейството. Мари Константин е в деветия месец на своята бременност и е въпрос на дни да направи майка си баба за първи път. И двете дами нямат никакви финансови проблеми, затова пазаруват като луди за бебето, което ще е момиче и със сигурност ще носи част от името на баба си, родена в Плевен като Галя. Дъщерята на водещата предприе сериозен ремонт в къщата си в покрайнините на София, като дори смени цвета на плочките в басейна си, като ги облепи с ново фолио.

Стаята на попълнението във фамилията пък ремонтира лично таткото –рекламистът Констинтин, който е син на Деляна Маркова-Джуджи. Двамата влюбени са заедно повече от десетилетие, но така и не стигнаха до сватба. Константин е ученическата любов на Мари, която никога не е поглеждала друг мъж. Макар и без брак, двамата живеят заедно, първо в центъра на София, а от две години в прекрасна къща с камина и двор. В него бъдещата мама, точно като родителката си отглежда зеленчуци, плодове и подправки, като сама се грижи за тях още от разсада.

Гала не само пазарува, но дори сглобява мебели за детската стая. Телевизионната водеща купува буквално с чували бебешки дрешки, въпреки че си дава сметка, че те бързо ще отеснеят. Гала и Мари не спират да показват в социалните мрежи всички нови придобивки за новороденото: от количка, през столче до ританки. Като грижлива баба Гала избира всички дрешки с ръкавички, за да не драска бебето лицето си. Тя обаче хич не се бои да хване винтроверта и да помогне на Константин в сглобяването на последните мебели за детска стая, докато Мари разопакова количката. Тя излиза хиляда и петстотин лева, столчето за кола е по-евтино-деветстотин.

В пазаруването се включи и майката на Гала, която предложила да купи специална бебешка пералня, но Мари не позволила на баба си да харчи десетки левове. Гала не само пазарува като луда и обзавежда детската стая-тя готви на дъщеря си любимите й манджи като качамак или пиле с грах. Макар винаги да е твърдяла, че не е сред най-добрите домакини, водещата е готова на всичко, за да бъде максимално близо до детето си в този важен за него момент, пише "Минаха години".

„Срам ме е, но не съм изпратила Мари за ръка на нито един първи учебен ден. Надявам се, че ще бъда до нея в още по-важни моменти от живота не една жена”, категорична е Гала, която непрекъснато повтаря, че въобще не се притеснява да бъде наричана „баба”.