Галена и Азис мерят сили в “Аз обичам България”

Предаването стартира на 23 февруари

Нещо за четене
10:46 - 08 Февруари 2024
2620
Галена и Азис мерят сили в “Аз обичам България”

Две от най-големите попфолк звезди влизат в първото издание на “Аз обичам България” и това са Галена и Азис. Забавното шоу ще стартира на 23 февруари от 20.00 ч. в ефира на БТВ, а от промото за предстоящото първо издание стават ясни и участниците в него.

Галена и Азис ще мерят знания със Филип Буков, Весела Бабинова и още звезди, а въпросите ще задава очарователната актриса Александра Сърчаджиева, която е новият водещ на предаването.  Двата отбора си имат своите капитани – Сашо Кадиев и Камен Алипиев-Кедъра.

„Аз обичам България“ е предаване, посветено на всичко, заради което си заслужава да обичаш страната си. Свежо, динамично и усмихнато, шоуто обещава да грабне вниманието и сърцата на зрителите от всички възрасти – готови за забавление, силни емоции, музика на живо, умни и весели въпроси и игри.

Студиото е изключително модерно с интерактивен под, като в него ще бъдат настанени две шумни, весели агитки, които ще подкрепят енергично двата отбора по време на играта. Отборите пък ще се състоят от обичани популярни личности, които ще бъдат ръководени от своите капитани Александър Кадиев и Камен Алипиев – Кедъра.

Любопитни, неочаквани, тематични, модерни и родолюбиви въпроси от различни сфери и теми на живота очакват двата отбора в кръговете на играта, сред които „Кутия на времето“, „Щурец в ухото“, „Глас народен“, „Буквуване“, „Колелото на съдбата“ и други.  А бендът и музиката на живо, освен че ще са важен елемент от играта, ще добавят и много настроение за всички.