Галена качи 10 кила

Хитовата изпълнителка започна последното си участие с реплика за теглото си

През ключалката
11:28 - 21 Май 2019
15212
Галена качи 10 кила

Галена е качила около 10 кила над крехката си някога осанка. Oсвен мощно дупе, пълно със силиконови подплънки, сега певицата има и по-едри крака и не толкова тънка талия.

Хитовата изпълнителка започна последното си участие с реплика за теглото си. „Човек да не качи 5-6 кила, веднага го погват”, каза Галена и чак тогава подкара репертоара си. Чалга дивата не е дебела, но е възвърнала килограмите си от началото на своята кариера, когато бе с по-заоблени форми.

Смядовката се опитва да прикрие наедрелите си баджаци с дълги ботуши. След втората си бременност Галена успя да смъкне качените над 15 кила, но през зимата е зарязала диетите и резултатът е на лице. Певицата няма време за спорт, но по време на своите участия танцува и изразходва достатъчно калории, което я спасява да не се ошишка драстично.

От Нова година Галена е с ново пищно дупе. Певицата напълни със силикон задните си части малко преди края на 2018-а, но тогава бе слаба и "Б" страната ѝ стоеше неестествено. Сега отново стърчи назад като футболна топка, но поне е съразмерно с другите части на тялото й. Дори гърдите й бледнеят на фона на дупето й. Според приближени до Галена, бащата на децата й Галин я харесвал повече с извивки и настоявал любимата му да не отслабва.

Преди Галена бе анорексично слаба