Галена подкара „Майбах“ за 500 бона

Чалгаджийката къта състояние, възлизащо на 10 млн. лева

Нещо за четене
13:26 - 16 Юли 2024
3149
Галена подкара „Майбах“ за 500 бона

От няколко месеца Галена ходи по участия със суперлуксозен джип „Майбах” за 250 000 евро или около половин милион лева, пише в. „Уикенд”. Хитовата чалга изпълнителка е избрала возилото да бъде в бял цвят, а за придвижването й се доверява на шофьор, така че спокойно може да пие по участия.

Майбахът е чисто нов, разполага с всички екстри и развива скорост до 400 километра в час без никакво затруднение, а под капака му се крият цели 460 конски сили. С джип „Майбах” се придвижват „яката дупара” Гери-Никол, политикът Веселин Марешки, футболният бос Венци Стефанов, а до преди няколко месеца и семейство Гущерови имаха такова возило, но вече са със скромни възможности и скромна кола. Джипът „Майбах” е сред най-актуалните возила сред родния елит.

Изпълнителката на „Къде беше ти” винаги е движела със скъпи коли, защото за нея е важна сигурността на пътя, а и държи на марките не само в облеклото и аксесоарите си. Състоянието на Галена, възлизащо на около 10 милиона лева, както и наличието на заможен брачен партньор й позволяват да поддържа три супер автомобила. Преди майбаха, чалга дивата се сдоби с тъмносин джип „Мерцедес” кубче G класа. Според експерти стойността на супермашината е 200 000 лв. Тя има и „Мерцедес”, също тъмносин, но кабрио, който, макар и на 10-ина години, е бил закупен чисто нов. Другите возила на звездата не са толкова впечатляващи, но съвкупната им цена е по джоба само на олигарси, твърдят нейни колеги.

Преди да заложи на „Мерцедес”, Галена движеше и с БМВ Х6, отново закупено чисто ново от официалното представителство на марката. 2-3 години по-рано пък се придвижваше с последен модел джип „Мерцедес” GLE, който беше подарък от мъжа й – вафления бос Галин. Смядовката често получава неприлично скъпи подаръци от мъжа си по различни поводи, завистливо подмятат жителите на Велико Търново, където фолк дивата живее в живописно имение със съпруга си. Изпълнителката сменя возилата си през 2 или най-много 3 години.