Галена с яке за 5 бона!

Нещо за четене
17:32 - 20 Март 2020
3469
Галена с яке за 5 бона!

Точно 2370 долара струва дънковото яке на фолк певицата Галена, с което позира на снимката по-горе. Или обърнато в български пари, това ще рече над 4800 лева. Връхната дреха е на световноизвестна марка, а изпълнителката я е закупила на намаление.

Галена не пропусна да се похвали с новата си скъпарска придобивка. Написа и името на марката под снимката така, че и за модните инвалиди да стане ясно кой дизайнер облича родната дива, пише Nie-jenite.

Уви, повечето интернет потребители не останаха очаровани от стайлинга й, дори напротив – сметнаха го за тотален кич! „Може и да не съм моден спец, но Галена е облечена изключително безвкусно и кичозно. Съчетанието от цветове и дрехи изобщо не ми допада“, „Това яке ми идва в повече! Ужасно е“, коментират под снимката.

Тук е моментът да припомним, че Галена неведнъж е избирана за модна икона на годината. Певицата има и собствен бранд, така че би следвало да разбира от стил. Феновете обаче не са на това мнение. А вие как мислите? Коментирайте по-долу.