Галена се сбогува с „Гласът”

Треньорката не разкри мотивите си да скъса с предаването

Нещо за четене
14:07 - 12 Декември 2022
3532
Галена се сбогува с „Гласът”

Фолк звездата Галена се сбогува с „Гласът на България” след гафа със сгрешения номер за гласуване в полза за нейната състезателка Соня Михайлова. Треньорката не разкри мотивите си да скъса с предаването. Тя обаче сподели плановете си за нов голям проект. 

Галена обяви, че напуска „Гласът” с емоционална публикация в социалните мрежи вечерта след големия финал на деветия сезон на шоуто. Тя сподели добри думи за екипа и за своите колеги в треньорското четворка – Дара, Любо Киров и Иван Лечев. Ето какво написа певицата:

„Гласът на България” е вълнуваща емоция. За мен беше истинско удоволствие да се докосна до таланта на всички участници от последните два сезона, да работя с невероятния екип, който прави предаването, да споделя всичко това с моите любими Дара, Любо и г-н Лечев. Благодаря им за смеха, за сълзите, за музиката! Аз изпълних своята мисия – на сцената да звучат повече от нашите прекрасни български песни! Обичам да спирам, когато ми е най-хубаво, затова е време за следващия голям проект. Отбор „Галена” завинаги ще остане в сърцето ми! Даре, Жаки, честита победа!”