Галена се завръща при Митко Пайнера

Наскоро раздялата на певицата с “Пайнер” бе онагледена чрез традиционния календар на музикалната компания

Нещо за четене
17:47 - 30 Януари 2024
49529
Галена се завръща при Митко Пайнера

Галена се завръща в култовото заведение на Митко Пайнера, откъдето стартира кариерата й. В първия уикенд на февруари – събота, 3 февруари, голямото парти ще бъде в клуб в Димитровград и в Комплекс “Приказките”. Специален гост е Галена.

През януари певицата отбеляза 20 успешни години на музикалната сцена и това е още един добър повод за завръщането й към началото на нейната кариера, а именно емблематичното заведение край Харманли.

Двете клубни партита на Галена се случват в навечерието и на нейното презокеанско турне в САЩ. Точно затова и програмата, която е подбрала е доста разнообразна и атрактивна. Освен своите големи хитове Галена ще представи пред публика и най-новата си песен “Мъко моя”, с която отбеляза и 20 години на музикалната сцена.

Припомняме, че наскоро раздялата на Галена с “Пайнер” бе онагледена чрез традиционния календар на музикалната компания, който излиза в началото на годината. За първи път селекцията от топ певици не включва една от най-ярките звезди на фолк небосклона – Галена.

Името й отдавна вече не фигурира в каталога на “Пайнер“, като и двете страни до момента не са коментирали официално за края на договорните си взаимоотношения, но по всичко личи, че все пак партньорството им под една или друга форма продължава.