Галена спира да пее

Предстои ми операция на гласните струни в чужбина и ще почивам един месец - сподели певицата

Нещо за четене
17:52 - 24 Септември 2024
5681
Галена спира да пее

Галена споделя, че за нея лятото е било много интензивно и не е могла да отдели време да си отпочине. Въпреки че семейството й е било изцяло до нея, тя е имала и много сценични ангажименти.

Фолк звездата определя себе си като екстремна натура: “Бяхме на джетове, парашути, лодки… Екстремна съм, доколкото мога и понякога казвам: Мама вече е стара, не е за тези неща – аквапарк и подобни атракции. Това в даден момент на живота ми е било най-любимото, но като че ли вече не ми подхожда толкова” – разказва певицата в “На кафе”.

“Аз никога не успявам да си отпочина, защото сама си създавам неща, които да ме изморяват, дори и в съня си пресъздавам цялата нощ, не си доспивам, мисля, дори в съня си мисля. Трябва да го променя това, защото не си доспивам пълноценно, дори да имам възможност” –  не крие атрактивната изпълнителка.

Галена сподели, че й предстои принудителна почивка заради здравословен проблем и операция, която ще бъде извършена в чужбина.

“Имам повод за едномесечна почивка, но не е толкова приятна. Предстои ми операция на гласните струни в чужбина и ще почивам един месец. Две седмици пълно мълчание и това ще бъде може би подарък за моите деца, защото започват училище и няма да мрънкам. Просто аз съм много отдадена на работата си и това, че понякога не щадя себе си за сметка на купона, рефлектира върху здравето ми” – казва обичаната певица.