Галин нагорещи мрежата - пусна се по бельо

Нещо за четене
10:43 - 27 Ноември 2020
1777
Галин нагорещи мрежата - пусна се по бельо

Взрив от страсти избухна в поп фолк средите, след като популярният певец Галин публикува тази своя снимка в социалните мрежи.

На нея той е само по бельо и показва на всички горещото си тяло.

Изпълнителят на "Дилема" остави фенките си с отворена уста, демонстрирайки перфектна физическа форма и впечатляващ пакет.

"Другият пък свали и боксерките", приканват го разгорещени почитателки. А момчетата пък се интересуват от режима на Галин, който претърпя истинска метаморфоза и успя да извая тяло на Аполон.

Галин използва една популярна фраза като статус под снимката: "Вашето голо тяло трябва да принадлежи само на тези, които се влюбват в голата ви душа". 

Фолк звездата успя да се наложи на пазара като един от най-обичаните артисти, но в същото време е сочен и за най-големия роден секссимвол, по който много момичетата точат лиги. Бялото бельо на Галин със сигурност ще влезе в мокрите сънища на разгонени фенки, които припадат при мисълта за него. 

Отскоро Галин се захвана и с продуциране на млади изпълнители. Той показва, че се справя доста успешно и звездите от неговия каталог се развиват скорострелно. Лидия и Десита се наредиха вече до топ имената в бранша. Мъжките попълнения Адам и Маджуна също дават сериозна заявка да са следващите звезди.